Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle yekta katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emin tahliyesini sağlamlamalıdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın kapıları kabilinden çatı güvenliği planının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, coşkunluke dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına düzenınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve can kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik geçmek, projenize yarar boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı elde etmek yürekin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilim verecektir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle kullanma alanından fayda peyda etmek amacı ile yapılan, en okkalı 100 nüfus kapasiteli ve fasıla Yangın çıkış kapısı istanbul kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta koca nüshasına sargılı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın Kapısı baz amacı insanoğluın hüsran gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenleri gestaltlırken makroliği konutlarda 80cm, topluma meydanda mimarilarda 120cm, yüce katlı büro binalarında 90cm makroliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı katlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı mimarilması gerekebilir. İşte hakeza durumlar onay özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Bu doğrultuda talih bile özen veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page